01 november 2007

Ga zingen, doe mee!

TKM zong in O.L. Vrouw van Lourdeskerk

Enkele weken geleden, op zondag 14 oktober 2007, zong Toonkunstkoor Maastricht in de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk (Wittevrouwenveld) Maastricht. Begeleid door de inspirerende organist Arno Kerkhof werd het een mooie viering. In het parochieblad Wegwijs (jrg.57, nr.21, 3 november 2007) schrijft pastor Mattie Jeukens naar aanleiding van onze zang het volgende:

"Het was een geweldige belevenis om dit gerenommeerde koor in onze kerk te horen zingen als ondersteuning van de eucharistie. Goede muziek brengt iets extra's. Zij die 'oren hebben' voor muziek, dat ze toch niet bang zijn om zelf muziek te gaan maken. Ga zingen, doe mee, neem een instrument op. Je weet niet welke dienst je andere mensen doet."

Bekijk hier enkele foto's van de O.L.Vrouw van Lourdeskerk


1 opmerking:

Mattie Jeukens ofm zei

Blij verrast met dit bericht op internet. Ik kan niet anders dan het nogmaals beamen, dat het een geweldige belevenis was om het koor als ondersteuning van de eucharistie te mogen horen en dat je van genade mag spreken dat er muziek is en mensen zich ten doenste van die muziek inzetten met hart en ziel. Heel veel dank nogmaals aan het koor. Hopelijk was het niet de laatste keer, dat het koor in onze kerk gezongen heeft. Vrede en alle goeds.
PS. Pascal heeft een goede neus voor mooie beelden. De foto aan de buitenkant van de kerk mag uitnodigen om de kerk van binnen ook te bezoeken en tot bezinning te komen. pastor Mattie Jeukens ofm